Xhordan, kërcimi i fundit III
Xhordan, kërcimi i fundit III

Xhordan, kërcimi i fundit III

Episodi 3. Mentaliteti dhe energjia e Denis Rodman ndihmonin skuadren per te fituar, por gjithnje e shoqeruar edhe me ngjarje te shumta jashte parketit. Edhe nje kthim prapa, ne fillimet e dinastise, ku Pistons u vertetuan nje kundershtar i forte ne fund te viteve 1990, por edhe shtysa per te arritur triumfet e mepasshme