Yjet e neteve te gjata
Yjet e neteve te gjata

Yjet e neteve te gjata

Film artistik shqiptar, Shqiperi, Lufta antifashiste. Tafili djali i nënë Pashakos vritet nga fashistët. Pushtuesit të ndihmuar nga spiunët bëjnë bastisje në fshatin e Pashakos dhe e thërrasin atë dhe djemtë e tjerë të saj që të bëjnë identifikimin e ilegalit por asnjë nga familja nuk tregon se Tafili është i tyre. Rezistenca e Pashakos vazhdon megjithë raprezaljet që nuk kanë të mbaruar