Zemrën te liria
Zemrën te liria

Zemrën te liria

Dokumentar, Shqipëri, Një dokumentar kushtuar patriotit Hajredin Fratari, i cili hapi shkollën e parë në Mallakastër. Idea dhe realizimi: Hajredin Elmazi. 2011