Zëri i popullit-premierë
Zëri i popullit-premierë

Zëri i popullit-premierë

ep. 10, Emision, Shqipëri, 2021. "Zëri i popullit "është i vetmi program televiziv në Shqipëri që do ju thotë të vërtetën. Lajmet e gazetave me kthjelltësi dhe thjeshtësi. I vetmi program që në rubrikën e telefonatave do zgjidhë të gjitha hallet e popullit, të çdolloj natyre. Zëri i popullit është zëri juaj! ǒdo populli-bën programi; ç’bën programi-sheh populli!