ZËVENDËSPRESIDENTI
ZËVENDËSPRESIDENTI

ZËVENDËSPRESIDENTI

Biografi, dramë, 2018. Director: Adam McKay; Starring: Christian Bale, Amy Adams, Steve Carell. Historia e Dick Cheney, një nga emrat më të lakuar të Shtëpisë së Bardhë, i cili ushtroi në heshtje detyrën e jashtëzakonshme si zëvendëspresident i George W. Bush, duke reformuar vendin dhe mbarë globin në mënyra që ne i ndiejmë edhe sot.