Zgjedhjet 2021-premierë
Zgjedhjet 2021-premierë

Zgjedhjet 2021-premierë

Aktualitet, Shqipëri, 2021. Minutazh dedikuar subjekteve politike dhe kandidatëve të pavarur që prezantojnë platformat e tyre drejt Zgjedhjeve Parlamentare 2021