ZHVATËSIT
ZHVATËSIT

ZHVATËSIT

Thriller, 2017. Director: Phil Volken; Starring: Eion Bailey, Bethany Joy Lenz, Mauricio Alemañy. Thriller, dramë. Kevin Reily vihet në garë me kohën për të shpëtuar gruan dhe djalin e tij të cilët po mbahen peng nga një peshkatar i pamëshirshëm. Por ngjarjet marrin rrjedhë krejt tjetër pikërisht kur Kevin mendon se gjërat po shkojnë sipas planit