Zig dhe Sharko
Zig dhe Sharko

Zig dhe Sharko

Aventurë animacion serial, Francë, 2010. Director: Oliver Jean-Marie. Marina është një sirenë me flokë të kuqe e cila"lufton "me Zig, një hijenë kafe që përpiqet ta hajë gjithë kohës. Ndërkohë Sharku, është një peshkaqen i madh, i bardhë i cili përpiqet që ta mbrojë Marinën nga Zig dhe vepron si truproja e saj.