Zogjtë e zemëruar blu 2
Zogjtë e zemëruar blu 2

Zogjtë e zemëruar blu 2

Aventure komedi, animacion, 2019. Director: Thurop Van Orman; Starring: Jason Sudeikis, Josh Gad, Leslie Jones. Ishujt"Zogjtë "dhe"Piggy "janë nën kërcënim kur Zeta, udhëheqësi i Ishullit të Shqiponjës, dëshiron t’i okupojë. Red duhet të bashkojë forcat me ekipin e Leonardit për të prishur skemat e saj të guximshme dhe për të shpëtuar shtëpitë e tyre