Zogjtë e zemëruar blu
Zogjtë e zemëruar blu

Zogjtë e zemëruar blu

Aventurë animacion serial, Finlandë, 2017. Director: Thomas Lepeska; Starring: Antti Paakonen. Ata janë tre zogj blu të zemëruar gjithë kohës. Jake, Jay dhe Jim janë të çuditshëm e të mençur. Ata ose kanë sukses ose dështojnë me sukses në planet e tyre. Pa marrë parasysh çfarë ndodh, kjo treshe argëtuese kthehet shpesh mbrapa, përveçse kur shfaqet Hatchlings. Çdo ditë në ishullin e tyre ka një aventurë për këta vëllezër