30 vjet bashkim
30 vjet bashkim

30 vjet bashkim

Reportazh, Shoqata Bashkimi, Zvicër feston 30-vjetorin e themelimit. Gjatë 3 dekadave ka dhënë një kontribut të çmuar në promovimin e vlerave të kulturës shqiptare. Pjesëmarrëse në festivale të ndryshme lokale dhe qendrore me ansamblin e saj, Bashkimi kulmon me paraqitjen e këngëve dhe valleve të interpretuara nga artistët në skenën e FFKGJ, 2023. Kjo shoqatë tashmë numëron 100 artistë të moshave të ndryshme