RTSH Femijë

Tani direkt

REAKSION

Programi ditor - E martë 25 qershor

Kamioni Leo
Kamioni Leo
00:41
20 min
Bashkë me Rozin
Bashkë me Rozin
01:01
35 min
Ben Ten
Ben Ten
01:36
34 min
Rreth nesh
Rreth nesh
02:10
33 min
ROZA DHE RUDI
ROZA DHE RUDI
03:04
23 min
REAKSION
REAKSION
03:27
27 min
Kamioni Leo
Kamioni Leo
04:10
20 min
Bashkë me Rozin
Bashkë me Rozin
04:30
35 min
Ben Ten
Ben Ten
05:05
34 min
Rreth nesh
Rreth nesh
05:39
33 min
REAKSION
REAKSION
06:33
27 min
Kamioni Leo
Kamioni Leo
07:16
21 min
Bashkë me Rozin
Bashkë me Rozin
07:37
34 min
Ben Ten
Ben Ten
08:11
34 min
Rreth nesh
Rreth nesh
08:45
26 min
ROZA DHE RUDI
ROZA DHE RUDI
09:31
23 min
REAKSION
REAKSION
09:54
27 min
Kamioni Leo
Kamioni Leo
10:37
21 min
Bashkë me Rozin
Bashkë me Rozin
10:58
35 min
Ben Ten
Ben Ten
11:33
34 min
Rreth nesh
Rreth nesh
12:07
26 min
ROZA DHE RUDI
ROZA DHE RUDI
12:53
23 min
REAKSION
REAKSION
13:16
27 min
Kamioni Leo
Kamioni Leo
13:59
21 min
Bashkë me Rozin
Bashkë me Rozin
14:20
34 min
Ben Ten
Ben Ten
14:54
34 min
Rreth nesh
Rreth nesh
15:28
27 min
ROZA DHE RUDI
ROZA DHE RUDI
16:15
22 min
REAKSION
REAKSION
16:37
28 min
Kamioni Leo
Kamioni Leo
17:21
21 min
Bashkë me Rozin
Bashkë me Rozin
17:42
34 min
Ben Ten
Ben Ten
18:16
34 min
Rreth nesh
Rreth nesh
18:50
26 min
ROZA DHE RUDI
ROZA DHE RUDI
19:37
22 min
REAKSION
REAKSION
19:59
27 min
Kamioni Leo
Kamioni Leo
20:42
21 min
Bashkë me Rozin
Bashkë me Rozin
21:03
35 min
Ben Ten
Ben Ten
21:38
34 min
Rreth nesh
Rreth nesh
22:12
26 min
ROZA DHE RUDI
ROZA DHE RUDI
22:58
23 min
REAKSION
REAKSION
23:21
28 min