RTSH Agro

Tani direkt

GJYSHET MILIONERE

Programi ditor - E hënë 17 qershor

Shqipëria inteligjente
Shqipëria inteligjente
17 qershor, 01:00
55 min
Lumi i Luarës
Lumi i Luarës
17 qershor, 01:55
55 min
China's hidden monkeys
China's hidden monkeys
17 qershor, 02:50
55 min
Deep blue
Deep blue
17 qershor, 03:45
60 min
Wartime Farm
Wartime Farm
17 qershor, 04:45
60 min
Biznesi që po rrëmben lumenjtë
Biznesi që po rrëmben lumenjtë
17 qershor, 05:45
75 min
Lufta me Plastikën
Lufta me Plastikën
17 qershor, 07:00
55 min
Kepi Kod-Periudha e boronicave
Kepi Kod-Periudha e boronicave
17 qershor, 08:50
55 min
Agro
Agro
17 qershor, 09:45
25 min
Trupi dhe shëndeti
Trupi dhe shëndeti
17 qershor, 10:10
60 min
Moti sot dhe nesër
Moti sot dhe nesër
17 qershor, 11:10
5 min
The island project
The island project
17 qershor, 11:15
55 min
Hapsirë e Blertë
Hapsirë e Blertë
17 qershor, 12:45
25 min
Shqipëria inteligjente
Shqipëria inteligjente
17 qershor, 13:10
65 min
Heliks Aspersa Myller
Heliks Aspersa Myller
17 qershor, 14:15
45 min
Receta e lumturisë
Receta e lumturisë
17 qershor, 15:00
65 min
Kodi i mbijetesës
Kodi i mbijetesës
17 qershor, 16:05
100 min
Bahama Blu
Bahama Blu
17 qershor, 17:45
95 min
Moti sot dhe nesër
Moti sot dhe nesër
17 qershor, 19:20
5 min
Wartime Farm
Wartime Farm
17 qershor, 19:25
60 min
RRËNJËT E USHQIMIT TËND
RRËNJËT E USHQIMIT TËND
17 qershor, 20:25
60 min
GJYSHET MILIONERE
GJYSHET MILIONERE
17 qershor, 21:25
105 min
Agrokult
Agrokult
17 qershor, 23:10
20 min
Moti sot dhe nesër
Moti sot dhe nesër
17 qershor, 23:30
5 min