3D-ritransmetim
3D-ritransmetim

3D-ritransmetim

Emision, Shqipëri, 2023.3D me Alban Dudushin, një program i dedikuar aktualitetit ku trajtohen"dritëhijet, debatet dhe dilemat "mbi çështjet që prekin dhe shqetësojnë publikun shqiptar brenda dhe jashtë vendit. Përmes gazetarëve dhe analistëve të ftuar në panel, 3D do të përcjellë mesazhe të forta nga Shqipëria dhe përtej saj