Agro
Agro

Agro

ep. 46, Emision, Kosovë, Për bujqit e vyeshëm festa e vërtetë është kur prodhimet e tyre janë cilësore dhe konsumohen me shije nga njerëzit. Kështu ndodh me bujqit e Krushës së Madhe dhe rajonit bujqësor të Anadrinisë. Megjithatë prodhimet kanë nevojë edhe për ekspozim dhe promovim. Për këtë arsye në Krushë të Madhe organizohet aktiviteti tradicional Agrofesta