Agrokult
Agrokult

Agrokult

ep. 8, Cikël reportazhesh, Agro Kult është një program i realizuar me ndihmën e ekspertëve në fushën e bujqësisë. Titulli agrokult është vënë agro + kult (kulturë e bujqësisë). Ky program është realizuar nëpërmjet grafikave duke bërë të mundur shpjegimin në detaje të proceseve të ndryshme në bujqësi që nga prodhimi dhe deri ne fazat e eksportit të produktit