Arkitekti i audios
Arkitekti i audios

Arkitekti i audios

Reportazh, Në qendër të dokumentarit është personazhi që"nuk i del emri", mjeshtër i okordimit të veglave muzikore. Jeta, përvoja dhe pengjet e tij për mospërfundimin e shkollës së dëshiruar, edhe pse kjo nuk ia mposhti pasionin për veglat dhe muzikën