Arti flet një gjuhë-Plava
Arti flet një gjuhë-Plava

Arti flet një gjuhë-Plava

Dokumentar, Rrugëtimi i kolonisë së artistëve figurativë në Plavë, Guci dhe Vermosh. Bukuritë natyrore të pasqyruara në telajo. Bota e pasur e artistëve shqiptarë, e lidhur ngushtë me natyrën në një simbiozë të pashmangshme