Bahama Blu
Bahama Blu

Bahama Blu

ep. 6, Dokumentar, Ky cikël dokumentarësh na fut në zemër të detit blu, nga Mangroves plot me peshkaqenë të vegjël, deri në Sand Flats, ku ngjyra bëhet e gjelbër dhe uji përshkohet nga breshkat. Një zhytje në thellësinë e pafundme, ku gjallon një jetë e pasur gjallesash