Bar TRIBUNA (Jo vetëm gola....) -ritransmetim
Bar TRIBUNA (Jo vetëm gola....) -ritransmetim

Bar TRIBUNA (Jo vetëm gola....) -ritransmetim

Golat e fundjavës, mesjavës dhe sa herë luhet futboll në Evropë dhe Botë paraqitur me një këndvështrim ndryshe. Sigurisht kryefjala do të mbetet teknika dhe taktika, por të shoqèruara edhe me doza humori