Bashkë me Rozin
Bashkë me Rozin

Bashkë me Rozin

Emision didaktik, Rozi është një vajzë e vogël plot pozitivitet dhe gjallëri e cila bashkë me miqtë e saj shumëngjyrësh ndajnë mësime të rëndësishme të jetës dhe mësojnë kuptimin e miqësisë së vërtetë duke i shoqëruar aventurat e tyre me plot të qeshura dhe argëtim