Batica e gaforreve të kuqe
Batica e gaforreve të kuqe

Batica e gaforreve të kuqe

Dokumentar, Një studim shkencor mbi migrimin e gaforreve të kuqe, një nga fenomenet më të rrallë dhe mbresëlënës