BEKTASHIZMI DHE SHQIPËRIA
BEKTASHIZMI DHE SHQIPËRIA

BEKTASHIZMI DHE SHQIPËRIA

Dokumentar, Shqipëri, Një dokumentar në respekt të jetës dhe veprës së ish-Kryegjyshit Haxhi Dede Reshat Bardhi. Skenari: Tomorr Aliko. Regjia: Eli Bici