BENI ECËN VETË
BENI ECËN VETË

BENI ECËN VETË

Fëmijë, 1975. Director: Xhanfize Keko; Starring: Herion Spiro, Pandi Raidhi, Dhorkë Orgocka, Yllka Mujo. Një nga kryeveprat e regjisores Xhanfize Keko, fitues i dhjetëra çmimeve në festivale të ndryshme filmi. Nga kujdesi i tepruar i prindërve, Benin nuk e lejojnë të luajë jashtë mureve të shtëpisë. Xhaxha Thomai, që vjen nga fshati, e merr me vete dhe për herë të parë Beni gjendet larg vëmendjes dhe kontrollit të prindërve