Bodini i Selishtës së nëntë maleve
Bodini i Selishtës së nëntë maleve

Bodini i Selishtës së nëntë maleve

Dokumentar, Një dokumentar kushtuar Selishtës, njërit nga nëntë malet historike të Dibrës dhe fisit Bodini, me histori të lavdishme atdhetare, arsimore e shoqërore, me burra emërmëdhenj