Bonifikimi
Bonifikimi

Bonifikimi

Dokumentar shqiptar, Shqipëri, Në një periudhë që buka duhej të prodhohej në vend dhe shqipëria kishte sipërfaqen më të vogël për frymë për kultivim të prodhimeve bujqësore për shkak të terrenit malor dhe kënetor gjatë gjithë bregdetit, kërkohej një projekt radikal në bonifikimin e tokave, sistemimin e lumenjve, ndërtimin e mbi 600 rezervuarve ujitës e shtrimin e mijëra kilometrave kanale