Bota sekrete e pemëve
Bota sekrete e pemëve

Bota sekrete e pemëve

ep. 10, Dokumentar, Malet, lumenjtë, liqenet janë gjithçka që e bën të mahnitshme natyrën dhe peizazhet që ajo na ofron. Pemët janë elementi i natyrës që ndryshon bashkë me stinët e vitit. Kjo është historia e magjishme e pemëve të Irlandës