BRAZDAT
BRAZDAT

BRAZDAT

Dramë, 1973. Director: Kristaq Dhamo; Starring: Astrit Çerma, Besa Imami, Muhamet Sherri, Pandi Siku, Elida Topçiu. Marta është një vajzë e re energjike, e cila fiton simpatinë e të gjithëve kur vendos të bëhet traktoriste. Në fillim, burri i saj, Ademi, i cili do ta ketë Martën shoqe pune dhe do të ngasin të njëjtin traktor, e inkurajon këtë dëshirë të Martës. Por më pas familja e re ka probleme, Marta zbulon karakterin e vërtetë të Ademit, i cili jepet shumë pas interesave vetjake.