Bregdeti jonian i Italisë në telajo
Bregdeti jonian i Italisë në telajo

Bregdeti jonian i Italisë në telajo

Dokumentar, Shqipëri, Peisazhe piktoreske nëpër komunat arbëreshe të Italise. Emocionet e artistëve shqiptare gjatë vizitës në këto vende por edhe organizimi gjatë festës së pashkëve katolike dhe kremtimi i tyre në fshatin arberesh Vakaririci ku ndodhet edhe sheshi i Skenderbeut. Idea dhe realizimi: Lorina Pepo