Breshka Hero
Breshka Hero

Breshka Hero

Aventurë animacion serial, Korea e Jugut, 2001. Director: Kim Duck-ho; Starring: Mi-ja Lee, Mi-suk Jeong, Këan-cheol Kim. Breshka Hero dhe shoqja e tij bashkojnë forcat për të shpëtuar mbretërinë nënujore e cila kërcënohet nga një bandë peshkaqenësh të këqinj