Burges, të gërshetosh kuzhinën me tokën
Burges, të gërshetosh kuzhinën me tokën

Burges, të gërshetosh kuzhinën me tokën

Dokumentar, Shefi i famshëm i kuzhinës Luke Burgess, në një rrugëtim drejt suksesit me restorantin e tij Garagistes në Tazmani. Si arriti të futej tek 50 restorantet më të mira të botës vetëm duke përdorur përbërës lokal dhe organikë