DETYRË E POSAÇME
DETYRË E POSAÇME

DETYRË E POSAÇME

Dramë, histori, 1963. Director: Kristaq Dhamo; Starring: Ndrek Luca, Loro Kovaçi, Marie Logreci, Roza Anagnosti, Sandër Prosi. Filmi është bazuar në ngjarje të vërteta të viteve ‘50-të. Tomorri është i infiltruar në një grup të agjenturave të huaja dhe zbulon dokumente sekrete, baza dhe mjete komunikimi.