DHE VJEN NJË DITË
DHE VJEN NJË DITË

DHE VJEN NJË DITË

Film, Albania, 1986. Director: Vladimir Prifti; Starring: Raimonda Bulku, Xhevdet Ferri, Demir Hyskja. Llano, një drejtor dikasteri, ka probleme me karakterin e tij profesional dhe shoqëror. Problem bëhet kritika e gazetës lokale ku i tërhiqet vëmendje për punën e tij. Me hamendjen e tij mendon se në të mund të ketë dorë shoku i tij i fëmijërisë Gori, i cili është inxhinjer në industrinë e tekstileve. Gjatë ballafaqimit kupton se dikush tjetër fshihet pas këtij rrelacioni