DRITAT E QYTEZËS
DRITAT E QYTEZËS

DRITAT E QYTEZËS

Film i kinostudios"Shqipëria e re", 1983. Skenari: S. Godo. Regjia: F. Hoshafi. Interpretojnë: V. Çaro, R. Hyka etj. Protagonistit i vjen për vizitë një kushëri i cili mendon të zhvendoset në qytetin e bukur të Ksamilit, por që shfaq shenja dembelizmi për punën. Ai mundohet të përfitojë ndonjë vend të rehatshëm dhe kur nuk ia del, fillon të shpifë e të dërgojë letra anonime