DRITË NGA E NJËJTA FLAKË
DRITË NGA E NJËJTA FLAKË

DRITË NGA E NJËJTA FLAKË

Dokumentar, Albania, 2022. Është tashmë e njohur ndërkombëtarisht shumëllojshmëria e feve dhe bashkëjetesa e tyre në Shqipëri. Për shqiptarët është mënyrë jetese, për botën shenjë virtyti. Të intervistuar: Sokol Cunga, Iris Pojani, Ermal Nurja, Prof. Dr. Anastasi, Mons. Xhorxh Frendo, Pastor Ylli Doçi, Kr. i Vëllazërisë Ungjillore, Bujar Spahiu, Kr. i Komunitetit Mysliman, Haxhi Dede dhe Kryegjyshi i Kryegjyshatës Botërore