DRITËRO AGOLLI
DRITËRO AGOLLI

DRITËRO AGOLLI

Dokumetar kushtuar shkrimtarit të mirënjohur Dritëro Agolli. Idea dhe skenari: Petro Lati. Regjia: Esat Teliti.