DY HERË MAT
DY HERË MAT

DY HERË MAT

Komedi, 1986. Director: Bujar Kapexhiu; Starring: Bujar Kapexhiu, Alfred Bualoti, Manjola Begolli, Aleko Prodani. Ilo Pinci, specialist i peshkut dhe midhjeve, edhe shahist i njohur, arrin në një qytet të vogël bregdetar si i ftuar në një simultane shahu. Por ajo që e shtyn më shumë të vijë në këtë qytet është dëshira e tij e fshehtë për të zbuluar të dhëna praktike dhe teknike në lidhje me kultivimin e midhjeve. Ai është i bindur se do ta përballojë lehtësisht ndeshjen me shahistët vendas, por në simultane