Eliksir Dibran
Eliksir Dibran

Eliksir Dibran

Dokumentar, Pikërisht në një nga zonat më të frekuentuara dhe më të bukura të Tiranës, do të gjejmë lehtë rrugës për në kalanë e Petrelës, bujtinën që menaxhohet dhe administrohet nga Iva Mera. Gjaku thërret gjakun, por në këtë rast mali thërret zanën dhe, zana është Iva. Më tej një eliksir Dibran në platacionet e mollëve