Emocione të kaltra
Emocione të kaltra

Emocione të kaltra

Dokumentar, Një cikël, prej tre dokumentarësh, i cili zhvillohet mes punës së përditshme të peshkatarëve, vështirësive, por edhe kënaqësisë që ata përjetojnë nga puna e tyre. Roli dhe funksioni i Organizatave të Menaxhim Peshkimit, si organizmi rregullator dhe mbikqyrës për peshkimin dhe kujdesin e pasurive ujore. Një ditë peshkimi në lagunën e Nartës, "Laguna e bekuar"