Entiana
Entiana

Entiana

Dokumentar, Historia Entianës vajzës nga Berati, e cila emigroi në një kohë të vështirë. Rrëfimi i sinqertë për atë që sot është një nga shefat e Kuzhinës më të njohur dhe më të kërkuar sot në Botë