Ferma ime
Ferma ime

Ferma ime

Dokumentar, Shqipëri, Sona nuk u mjaftua me idenë e të ushqyerit shëndetshëm vetëm për familjen e saj, por lindja e një fëmije e bëri të mendonte për shumë nëna të tjera të reja. Për tu ardhur atyre në ndihmë, të lehtësonte shqetësimin e gjithësejcilit nga. Të jetuarit pranë produkteve të fresketa dhe me sa më shumë vlera ushqimore