FRAKTURA
FRAKTURA

FRAKTURA

Dramë, 1983. Director: Piro Milkani; Starring: Endri Çili, Thimi Filipi, Sotiraq Bratko, Zamira Begolli, Andon Qezari. Gazi një djalë i vogël çdo mëngjez kur shkon në shkollë përshëndet djaloshin skulpturë që është vendosur në parkun e qytetit dhe fëmijët i kanë vënë emrin Ilir. Por një ditë Ilirit i thyejnë krahët dhe Gazi i vogël kalon një dramë që gjyshi dhe prindërit e kuptojnë tepër vonë.