Gjëndja e katërt e ujit
Gjëndja e katërt e ujit

Gjëndja e katërt e ujit

Dokumentar, Gjendja e katërt e ujit na njeh me Travis Rice, snowborder, i cili eksploron vendet e paprekura të Wyoming, për të ndjekur ciklin hidrologjik përreth veriut të Paqësorit, ku bora dhe akulli krijojnë peizazhe përrallore në majat e maleve