Gjeofizika shqiptare në vite
Gjeofizika shqiptare në vite

Gjeofizika shqiptare në vite

Dokumentar, Idea dhe realizimi: Bajram Hoxha. Dokumentar mbi botimet e gjeofizikës ndër vite, që sot janë lënë në harresë