GJURMA
GJURMA

GJURMA

Thriller, 1970. Director: Kristaq Dhamo; Starring: Naim Frashëri, Margarita Xhepa, Demir Hyskja, Pjetër Gjoka. Artani është mjek i specializuar e i profilizuar, një profesionist me një karrierë të shkëlqyer në të ardhmen e tij. Ai gjendet i rrethuar nga tregtarë dhe matrapazë që kërkojnë të përfitojnë diçka prej tij, një favor, një notë të mirë në këmbim të lajkave, etj. Një realitet absurd që do t’i kushtojë shumë Artanit.