Hapsirë e Blertë
Hapsirë e Blertë

Hapsirë e Blertë

Emision, "Hapësirë e blertë", një emision në të cilin trajtohen tema të zhvillimit bujqësor e blegtoral dhe përcillen tek teleshikuesit emocionet e udhëtimeve, kudo nëpër Shqipëri. Puna që bëjnë specialistët, fermerët dhe biologët, për të zhvilluar blegtorinë, për të menaxhuar parqet natyrore, si dhe për të ruajtur vlerat e specieve endemike shqiptare