HEYDAY
HEYDAY

HEYDAY

Dokumentar, Kjo histori e përzemërt përshkruan fillimet modeste të Mic Christopher-it, ngritjen e tij në yllin e rock-ut, një aksident gati fatal dhe deri në vitin e tij të fundit, ku ai udhëhoqi një brez të tërë muzikantësh irlandezë drejt famës, suksesit dhe niveleve të reja artistike