Janina, guri i kufirit apo bashkimit?
Janina, guri i kufirit apo bashkimit?

Janina, guri i kufirit apo bashkimit?

Dokumentar, Skenari: Gerti Selenica. Regjia: Armand Vllahu. Historia e vendit të vogël, ku jetët e shqiptarëve dhe grekëve, herë janë përplasur e herë janë mpleksur. Figura kyçe mbetet ajo e Ali Pashë Tepelenës