Jetë Shqiptare-ritransmetim
Jetë Shqiptare-ritransmetim

Jetë Shqiptare-ritransmetim

Emision, Shqipëri, 2024. "Jetë Shqiptare "synon të sjellë informacion të verifikuar dhe analizë thelbësore mbi ngjarjet më të rëndësishme të ditës. Në kohën kur informacioni përhapet rrufeshëm dhe ndryshimet ndodhin me shpejtësi, ky program vjen si një burim i besueshëm për spektatorët që kërkojnë të informohen, zbaviten, kuptojnë dhe të vlerësojnë botën që i rrethon