Jetojmë nën një qiell
Jetojmë nën një qiell

Jetojmë nën një qiell

Dokumentar, Një dokumentar i realizuar nga Mira Shkurta, nën kujdesin e z. Ali Ahmeti, Qendrës Analitike Hulumtuese"Abdilaqim Ademi". Njohja e gjuhës shqipe nga Parlamenti Maqedonas dhe zbatimi i Marrëveshjes së Ohrit. Prodhim i vitit 2019